CITER MAMA


ada mase rajin nak nulis blog...ada mase cam malasssss bengett..hihi ape apepun takde sape pun nak saman kalo tak update..citer kali nih just nak kongsi kisah diet aku...setelah hampir 1 bulan 8 hari aku berdoyot...inilah hasil yang aku dapat...alhamdulillah tak sia sia baba adek melabur utk mama...hehe


mama rasa happyy sangat sangat...sebab usaha mama kali nih membuahkan hasil...kalo tak sebelum sebelum nih mama cuba gak berhempas pulas namun semanya menghampakan..but not this time..mama usaha sungguh sungguh utk tunjuk pada baba adek..mama serius dan tak nak bazirkan duit dia kali nihh...yang sayangkan mama walo apapun keadaaan mama baba tetap terima mama seadanya...but sekiranya mama dpt bentuk badan yang lebih ideal..tu satu hadiah yang sangat istimewada dari mama utk baba adekk..luv u baba....

tapi malam tadi mama dapat pujian dari baba adek masa kite gi sopping kat pasaraya tesco..sedang mama carik carik bahan makanan utk diet mama tengok baba takde sebelah mama rupanya dia berjalan belakang mama sambil sorong troli...then bila mama toleh dia dah sampai sebelah mama sambil bisik "ma..baba tengok mama nampak dah kurus ckit laa...." huhuhu...wooooo skodeng kite dari blakang rupenye ekkk...hehehe apa apa pun mama tauu baba ikhlas...mama mampu senyum je....dalam hati mama itulahh kata kata semangat utk mama lebih berusaha lagi...thanks ba kerana selama ini baba amat amat memahami apa yang mama inginkan selama ini....